Poraz u singlu, pobeda u dublu za Olgu Danilović

Izvor: B92, 09.Sep.2017, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz u singlu, pobeda u dublu za Olgu Danilović

Naša mlada teniserka Olga Danilović zaustavljena je u četvrtfinalu turnira juniorki na US Openu. Od nje je bila bolja Amerikanka Amanda Anisimova, 7:5, 6:1.

Meč na terenu broj 17 trajao je 70 minuta, a srpska teniserka je veliki otpor četvrtom nosicu pružila naročito u prvom setu. Amerikanka je, na kraju, bolje koristila brejk prilike, načinila je šest, a Olga tri brejka u meču.

Protivnica Amerikanki u polufinalu je Emilijana Arango iz Kolumbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Za utehu, Olga Danilović će igrati u polufinalu takmičenja juniorskih dublova. Ona i Ukrajinka Marta Kostjuk pobedile su kombinaciju Eplton/Arango sa 6:3, 6:3. Za plasman u finale boriće se protiv Ruskinja Sofije Lansere i Kamile Rakhimove.
Pogledaj vesti o: Tenis,   US Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda i poraz Olge Danilović

Izvor: Vesti-online.com, 09.Sep.2017

Mlada srpska teniserka Olga Danilović (16) imala je priliku da igra u dva polufinala na US openu pošto se plasirala u četvrtfinala i u singlu i u dublu...Međutim, za trofej će se boriti samo u paru sa Ukrajinkom Kostjuk pošto su njih dve ubedljivo savladale Britanku Eplton i Kolumbijku Arango sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Olga Danilović u finalu US opena

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2017, 00:56

Nakon osvojenog Vimbldona u paru sa Slovenkom Kajom Juvan naša mlada teniserka Olga Dnailović biće u prilici da trijumfuje i na US openu u konkurenciji parova za juniorke...Ona je u dublu sa Ukrajinkom Martom Kostjuk u polufinalu savladala rusku kombinaciju Sofijau Lansere i Kamilu Rahimovu sa 2:0,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.