Poraz Nadala u osmini finala Šangaja

Izvor: Beta, 14.Okt.2010, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Nadala u osmini finala Šangaja

ŠANGAJ, 14. oktobra 2010. (Beta-AP) - Španski teniser Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Šangaju, pošto je u sredu izgubio od Austrijanca Jirgena Melcera sa 2:1, po setovima 6:1, 3:6, 6:3.

Najbolje rangirani igrač sveta u prethodna tri susreta sa Melcerom nije izgubio ni set, a poslednji put ga je savladao u polufinalu Rolan Garosa, gde je osvojio titulu.

Nadal je kasnije osvojio i Ju-Es Open i postao sedmi igrač koji je osvojio sva četiri grend slema u karijeri, a ove sezone je osvojoi sedam titula. Ništa od toga mu nije pomoglo u Šangaju.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MELCER ELIMINISAO NADALA U OSMINI FINALA ŠANGAJA

Izvor: Kurir, 14.Okt.2010

ŠANGAJ - Španski teniser Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Šangaju, pošto je izgubio od Austrijanca Jirgena Melcera sa 2:1, po setovima 6:1, 3:6, 6:3. Najbolje rangirani igrač sveta u prethodna tri susreta sa Melcerom nije..ŠANGAJ - Španski teniser Rafael Nadal nije...

Nastavak na Kurir...

Nadal poražen u osmini finala Šangaja

Izvor: Glas javnosti, 15.Okt.2010, 07:02

ŠANGAJ - Španski teniser Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Šangaju, pošto je izgubio od Austrijanca Jirgena Melcera sa 2:1, po setovima 6:1, 3:6, 6:3. Najbolje rangirani igrač sveta u prethodna tri susreta sa Melcerom nije izgubio ni set, a poslednji put ga je savladao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.