Poraz Krajinovića u prvom kolu Napulja

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Sep.2010, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Krajinovića u prvom kolu Napulja

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo čelendžera u Napulju, pošto je na startu izgubio od Italijana Alesija di Maurija rezultatom 4:6, 7:6 (7:2), 6:2.
Meč protiv favorizovanog Italijana, 158. igrača sa ATP liste, Krajinović je počeo dobro i dobio prvi set, zahvaljujući brejku u 11. gemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << U drugom su obojica tenisera održali svoje servise, ali je u taj brejku mladi srpski teniser odigrao veoma slabo.
U trećem setu Krajinović nije uspeo da pruži jači otpor Di Mauriju, koji je napravio dva brejka i rešio meč u svoju korist.
Na turniru koji se igra za nagradni fond od 42.500 evra, danas će u prvom kolu nastupiti i Boris Pašanski, čiji je protivnik Italijan Enriko Fjoravante.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Filipa Krajinovića

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Sep.2010

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo čelendžera u Napulju, pošto je danas na startu izgubio od Italijana Alesija di Maurija rezultatom 4:6, 7:6 (7:2), 6:2. Meč protiv favorizovanog Italijana, 158. igrača sa ATP liste, Krajinović je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.