Poraz Kecmanovića u kvalifikacijama u Haleu

Izvor: B92, 16.Jun.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Kecmanovića u kvalifikacijama u Haleu

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u glavni žreb turnira u Haleu, koji se igra na travi za nagradni fond od od 2.08 miliona evra.

Kecmanovića je u poslednjoj kvalifikacionoj rundi savladao Portugalac Žoao Souza, 6:7 (8), 6:4, 6:1 u meču koji je trajao 117 minuta.

Šteta, jer da je Miomir uspeo da pobedi, Srbija bi u glavnom žrebu imala dvojicu tenisera, pošto će Laslo Đere u prvoj rundi igrati protiv domaćeg tenisera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jana Lenarda Štrufa.

Kecmanović je dobro počeo meč, uspeo je prvi set da reši u svoju korist u taj brejku koji je dobio rezultatom 10:8.

Držao se dobro sve do sredine drugog seta kada je u petom gemu Souza načinio brejk koji mu je bio dovoljan da neštoi kasnije izjednači u setovima.

U setu odluke, Souza je igrao daleko bolje, poveo je sa 4:0 i potom lako završio meč u svoju korist.

Prvi nosilac turnira je Švajcarac Rodžer Federer koji na startu takmičenja koje je osvajao čak devet puta igra protiv Australijanca Džona Milmana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.