Poraz Jovanovski na startu RG

Izvor: OkRadio.rs, 27.Maj.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Jovanovski na startu RG

Bojana Jovanovski završila je takmičenje na Rolan Garosu porazom već u prvom kolu. Bolja od srpske teniserke na startu bila je Kamila Đorđi sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3 posle 83 minuta. Bojana je u prvom setu prpustila svih pet brejk šansi, u drugom je imala još jednu koju nije iskoristila i na kraju nije ni mogla da se nada boljem rezultatu. Italijanka je imala 31 viner i 28 grešaka, a srpska teniserka 11 vinera i 13 grešaka. Naredna rivlka Italijanke biće Svetlana Kuznjecova.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

RG: Kraj za Bojanu Jovanovsku na startu turnira

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2014

Bojana Jovanovski je učešće na Rolan Garosu završila već u prvom kolu porazom od Italijanke Kamile Đorđi rezultatom 6:4 i 6:3.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.