Pomereno venčanje Novaka i Jelene

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomereno venčanje Novaka i Jelene

SVETI STEFAN - Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić venčaće se danas u 16:00 časova na Svetom Stefanu, javljaju podgoričke Vijesti. Prvobitno je bilo planirano da venčanje bude održano u 18,30 časova, ali crnogorski mediji navode da je pomereno za nekoliko sati unapred. Crkveno venčanje biće održano u subotu, 12. jula. Svadbeno veselje biće organizovano između miločerske i Kraljičine plaže, na platou pored Vile Miločer ka spa centru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ispod takozvanog velikog bora, gde su postvaljena bele platnene kontrukcije. Posle venčanja zvanice će se preći u baštu Spa centra u zaleđu Kraljičine plaže gde su već postavljeni šatori, samo 20-tak metara od mesta gde će mladenci izgovoriti sudbonosno "Da". Crnogorski mediji navode informacije iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, koje kažu da vreme neće ići naruku mladencima. Prognozira se promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, a uveče se na crnogorskom primorju očekuju pljuskovi praćeni grmljavinom.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kume, izgore ti kesa: Prvi svedok na venčanju Noletov drug iz detinjstva

Izvor: Blic, 10.Jul.2014

Neven Marković, fudbaler švajcarskog Serveta, sedao je odmah pored mladenaca na svadbi Novaka Đokovića i Jelene Ristić. ..Iako se dugo u medijima spekulisalo da će Novakov kum biti Britanac Endi Marej, Đoković je odlučio da glavni svedok na svadbi bude njegov drug iz detinjstva...ČESTITAMO!...

Nastavak na Blic...

Venčali se Novak Đoković i Jelena Ristić

Izvor: Story, 10.Jul.2014

Uprkos tome što su mediji pisali da je ceremonija venčanja pomerena, ona je ipak održana kao što je i planirano..Novak Đoković i Jelena Ristić, foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Šta je obilježilo svadbu vijeka: Euforija koja se odavno ne pamti

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2014, 14:08

SVETI STEFAN - Ono što je danima bila vodeća vijest medija, juče je dobilo najbolji epilog, na Svetom Stefanu u popodnevnim časovima vjenčali su se Jelena i Novak Đoković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.