Izvor: RTS, 19.Apr.2021, 07:25

Počinje otvoreno prvenstvo Srbije u tenisu

Posle devet godina pauze, Beograd je domaćin Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu koje će se igrati na terenima "Teniskog centra Novak". Ukoliko koša ne poremeti planirani raspored mečeva, u današnjim duelima za plasman u drugo kolo učestvovaće četvorica tenisera Srbije.
Žrebom, koji je održan u subotu, na teren u 12.00 prvi izlazi Nikola Milojević na duel sa Argentincem Federikom Korijom.

Potom na teren izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Viktor Troicki sa Italijanom Markom Čekinatom nekih sat i po kasnije.
U večernjim terminima od 19.00 na terene izlaze Danilo Petrović sa Australijancem Džonom Milmanom, a potom Filip Krajinović sa Italijanom Stefanom Travaljom.  
Na turniru Srbija open iz kategorije 250, na kome učestvuje osam naših tenisera, prvi nosilac je Novak Đoković, drugi Mateo Beretini, treći Aslan Karacev, a četvrti je Dušan Lajović.
Pred početak turnira najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković je zahvalio državi Srbiji i gradu Beogradu na podršci i pomoći, kao i svim ljudima koji pružaju pozitivnu energiju i podršku ne samo njenu nego svim srpskim teniserima i izrazio nadu da će turnir postati tradicionalnog tipa.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Četvorica srpskih tenisera na otvaranju Serbia Opena

Izvor: Beta, 19.Apr.2021

Na terenima Teniskog centra "Novak" u Beogradu danas počinje Serbia Open, a prvog dana takmičenja na teren će izaći četvorica srpskih tenisera.Program će, od 12.00 sati, otvoriti Nikola Milojević i Argentinac Federiko Korija. Posle njih na teren izlaze Viktor Troicki i Italijan Marko Čekinato,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.