Počeo Tipasarevićev Eastern European Championship

Izvor: RTS, 15.Jun.2020, 17:01

Počeo Tipasarevićev "Eastern European Championship"

Šestonedeljni teniski spektakl "Eastern European Championship" u organizaciji Janka Tipsarevića, počeo je na terenima SC Olimp.
Janko Tipsarević je presrećan zbog početka turnira u Beogradu.  

"Mislio sam da će trema proći, ali nažalost ili na sreću, još uvek je prisutna. Manja je zato što su mečevi počeli da se igraju nakon dva i po meseca priprema ovog turnira. Jako mi je drago >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što su igrači došli i što je nadmetanje počelo. Poenta je da se tenis vraća. Ovaj događaj će trajati dugo, šest nedelja, tako da ćemo određene stvari raditi i postavljati usput. Moram da pohvalim tim koji imamo oko sebe, a koji je fenomenalan. Igrači su željni tenisa, a ja sam presrećan što je turnir konačno počeo", rekao je Tipsarević.
Filip Krajinović, Dušan Lajović i Damir Džumhur su bili najavljeni da će igrati od ove sedmice, ali zbog umora (Krajinović) i lakše povrede (Lajović i Džumhur), njih dvojica će se turniru priključiti od naredne nedelje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TENIS SE I DALJE IGRA U BEOGRADU: Počeo i Jankov turnir

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020

''Eastern European Championship'' trajaće šest nedelja...Šestonedeljni teniski spektakl "Eastern European Championship" u organizaciji bivšeg osmog tenisera sveta Janka Tipsarevića, počeo je danas na terenima Sportskog centra Olimp... - Mislio sam da će trema proći, ali nažalost ili na sreću,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.