Pobede Monfisa i Gaskea, Kirjos eliminisan sa Rolan Garosa

Izvor: RTS, 01.Jun.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Monfisa i Gaskea, Kirjos eliminisan sa Rolan Garosa

Francuski teniseri Gael Monfis i Rišar Gaske, i Urugvajac Pablo Kuevas plasirali su se u treće kolo Rolan Garosa, dok je Australijanac Nik Kirjos u drugom kolu završio učešće na drugom gren slemu u sezoni.

Monfis je sa 6:1, 6:4 i 6:1 pobedio Brazilca Tijaga Monteira i izborio plasman u treće kolo Rolan Gaorsa u kom će se sastati sa sunarodnim Rišarom Gaskeom, koji je sa 6:1, 6:0 i 6:4 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedio Viktora Estrelju Burgosa iz Dominikanske Republike.
Urguvajac Kuevas, 22. nosilac na Rolan Garosu, pobedio je nešto ranije večeras Nikolasa Kikera iz Argentine, po setovima 6:4, 6:4 i 6:4. On će se u trećem kolu sastati sa Špancem Fernandom Verdaskom, koji je posle preokreta u pet setova, 6:3, 3:6, 4:6, 6:3 i 6:3 pobedio Francuza Pjer-Iga Erbera.
Južnoafrikanac Kevin Anderson eliminisao je sa Rolan Garosa Kirjosa u četiri seta. On je trijumfovao sa 5:7, 6:4, 6:1 i 6:2, i tako izborio duel s Britancem Kajlom Edmundom, koji je sa 7:5, 6:3 i 6:1 pobedio Rensa Oliva iz Argentine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.