Pobeda i u dublu, Srbija protiv Rusije do maksimalnih 3-0!

Izvor: B92, 11.Jan.2020, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda i u dublu, Srbija protiv Rusije do maksimalnih 3-0!

Teniska reprezentacija Srbije pobedila je u polufinalu ATP kupa Rusiju sa maksimalnim rezultatom 3-0.

Posle trijumfa u singl mečevima, Dušana Lajovića i Novaka Đokovića, pobedu su u dublu zabeležili i Nikola Ćaćić i Viktor Troicki.

Oni su u meču koji nije imao rezultatskog značaja pobedili Konstantina Kravčuka i Tejmuraza Gabašvilija sa 6:4, 7:6 (7) u meču koji je trajao ukupno 90 minuta.

U početnom setu, srpski dubl je uspeo da načini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brejk u sedmom gemu i tako povede sa 4:3.

Do kraja seta uspeli su da sigurno serviraju i sačuvaju stečenu prednost.

U drugom setu. Ćaćić i Troicki su načinili brejk u petom gemu, poveli sa 3:2, a onda su u narednom gemu Rusi na servis Ćaćića uzvratili istom merom (3:3).

Na servis Gabašvilija, Viktor i Nikola su napravili novi brejk i poveli sa 4:3, ali videli smo i četvrti brejk zaredom, Rusija je izjednačila na 4:4.

Usledila su četiri gema u kojem su serveri bili sigurni, pa se stiglo do taj-brejka u kojem su Viktor i Nikola slavili sa 9:7.

Pobeda će naročito imati značaja za Ćaćića koji će nastaviti da se takmiči u dublu, a samo za ovaj susret naš tim će dobiti 70 poena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.