Pobeda Lajovića na startu Indijan Velsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Lajovića na startu Indijan Velsa

Dušan Lajović je savladao Tara Danijela u prvom kolu masters turnira u Indijan Velsu (7:6, 6:4) i tako je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza.

Veoma neizvestan i psihološki zahtevan meč odigrao je Lajović protiv japanskog igrača. Nekoliko veoma atraktivnih poena prošarali su mnogo više poena koje su obeležile greške na obe strane mreže.

Lajović i Danijel su dugo bili veoma izjednačeni, sa veoma sličnim statističkim brojevima i, do samog kraja meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << istim brojem brejkova.

Međutim, srpski teniser je odigrao bolje u finišu drugog seta (prvi je dobio u taj-brejku) i u drugom međusobnom duelu (prvi je bio u Šangaju, takođe na Mastersu) naneo drugi poraz Danijelu.

Nešto kasnije na teren će i Filip Krajinović koji igra protiv Miše Kukuškina iz Kazahstana, dok u dublu Novak Đoković u Fabio Fanjini igraju protiv Šardija i Raonića.

Turnir u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 8.359.455 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MASTERS INDIJAN VELS: Bolje nije moglo, Lajović i Krajinović u drugom kolu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019

Čekaju ih mnogo teži rivali...Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo mastersa u Indijan Velsu pošto je bio bolji od Danijela Tara u dva seta - 7:6, 6:4 posle dva sata igre..Srpskog tenisera u drugoj rundi čeka težak zadatak. Lajović će se za treće kolo boriti sa hrvatskim teniserom Marinom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.