Po mom mišljenju Novak nije favorit za finale Veliko tenisko ime, a NE VERUJE u Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 14:24

"Po mom mišljenju Novak nije favorit za finale" Veliko tenisko ime, a NE VERUJE u Đokovića

Videćemo šta će biti.

Prvi reket sveta Novak Đoković uspeo je da prođe u polufinale turnira u Torinu pošto je uz pobedu od 2-1 nad Hubertom Hurkačom. Takođe, Janik Siner je odradio svoj deo posla pobedivši Holgera Runea. Ipak, posle jednog poraza poverenje u srpskog tenisera opada kod nekih ljudi.

Bivša italijanska teniserka Frančeska Skjavone dala je hrabru izjavu po kojoj Srbin više nije favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za titulu u Torinu.

- Janik i Novak su igrali meč u tri seta kao da je to bio onaj izazov kada su igrali Novak, Rodžer i Rafa, svi smo bili prikovani za TV diveći se velikoj trojci. Jedino što se pitam je da li će ovi klinci iz te nasledne generacije, Siner, Rune i Alkaraz, uspeti da igraju tako u pet setova. Ako to budu uspeli, imaćemo vrhunski tenis kao pre deset godina - kaže Skjavone.

Njen favorit je sunarodnik Janik Siner.

- Po mom mišljenju Novak Đoković nije favorit za finale, ali on ima sposobnost ne samo da vrati snagu, već i koncentraciju. Analiza meča sa Janikom daće mu drugačiju platformu za polufinale, sa drugačijim duhom i koncentracijom - poručila je bivša šampionka Rolan Garosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.