Pliškova sigurna, Osaka protiv Svitoline u četvrtfinalu AO

Izvor: Beta, 21.Jan.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pliškova sigurna, Osaka protiv Svitoline u četvrtfinalu AO

Češka teniserka Karolina Pliškova plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je jutros pobedila Garbinje Mugurusu iz Španije sa 6:3, 6:1.Pliškova je do trećeg uzastopnog četvrtfinala Australijan opena stigla posle 60 minuta igre. Čehinja je napravila samo tri neiznudjene greške i tokom celog meča je dominirala u igri sa osnovne linije."Osećam se odlično. Ovde uvek osećam dobru energiju", rekla je Pliškova posle meča.Naredna protivnica Pliškove biće ili sedmostruka šampionka Australijan opena, Amerikanka Serena Vilijams ili prva teniserka sveta Simona Halep.U četvrtfinale prvog grend slem turnira u sezoni plasirala se i Japanka Naomi Osaka pošto je slavila protiv Letonke Anastasije Sevatsove sa 4:6, 6:3, 6:4.Ona će u četvrtfinalu igrati protiv Eline Svitoline iz Ukrajine koja je sa 6:2, 1:6, 6:1 bila bolja od Amerikanke Medison Kiz.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raonić u četvrtfinalu Australijan opena

Izvor: Beta, 21.Jan.2019

Kanadski teniser Miloš Raonić plasirao se rano jutros u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u osmini finala pobedio Nemca Aleksandera Zvereva sa 6:1, 6:1, 7:6(5).Raonić je do svog četvrtog četvrtfinala Australijan opena u poslednjih pet godina stigao posle sat i 59 minuta igre.Prvih...

Nastavak na Beta...

Osaka, Svitolina i Pliškova u četvrtfinalu, Vilijams bolja od Halep

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2019

Teniserke Elina Svitolina, Naomi Osaka i Karolina Pliškova plasirale su se u četvrtfinale Australijan opena...Ukrajinka Svitolina eliminisala je Amerikanku Medison Kiz 6:2, 1:6, 6:2, Osaka iz Japana je posle preokreta savladala Letonku Anastasiju Sevastovu 4:6, 6:3, 6:4, dok je Čehinja Pliškova sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

AMERIKANKA ELIMINISALA NAJVEĆU RIVALKU U MELBURNU: Serena Vilijams pobedila Simonu Halep, sledeća je Karolina Pliškova

Izvor: Kurir, 21.Jan.2019

Američka teniserka Serena Vilijams izbacila je svetsku broj jedan Simonu Halep 6:1, 4:6, 6:4 i plasirala se u četvrtfinale Australijan opena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.