Plašim se da svedočimo poslednjoj epizodi u Rafinoj karijeri

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 12:31

"Plašim se da svedočimo poslednjoj epizodi u Rafinoj karijeri"

Anri Lekont, bivši francuski teniser, strahuje da bi Rafael Nadal ove godine mogao da poslednji put igra na Rolan Garosu.

Lekont, koji je nekada bio peti igrač sveta, na svom Fejsbuk profilu je objavio mišljenje o tome kako je svestan da je karijera španskog tenisera na samom kraju.

"Čekam vaše reakcije, zdravo svima! Pišem ovo zbog nekog kome se jako divim i koga poštujem, Rafaela Nadala. Plašim se da će ovo biti kraj prelepe priče, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraj neverovatne vladavine. Bilo je mnogo rivalstava u svetu tenisa, ali ovo između Rodžera Džejmsa Bonda Federera i Rafaela Terminatora Nadala je obeležilo tenis zauvek i blisko nam je srcima. Plašim se da svedočimo poslednjoj epizodi u Rafinoj karijeri", piše Lekont.

On je analizirao situaciju u kojoj se trenutno nalazi španski teniser.

"Da li će biti svež i spreman, na sto odsto kapaciteta? Teško je znati. Svake godine možete da kažete, 'biće komplikovano', ali bio je tu. Ove godine se baš plašim. Zar nećemo okrenuti stranicu? Kakva stranica! To je vanserijski od strane čoveka koji je učinio da sanjamo svake godine. Divim mu se i poštujem čoveka koji će svu svoju strast preneti na svog sina. Hajde da se svi divimo ovom neverovatnom čoveku poslednji put. Čekam vaše reakcije, spremimo se", završio je Lekont.

Nadal nije igrao još od Australijan opena, a nema ga ni ove nedelje na Mastersu u Madridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.