Petnaestogodišnja Amerikanka izbacila prošlogodišnju šampionku Melburna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petnaestogodišnja Amerikanka izbacila prošlogodišnju šampionku Melburna

Mlada američka teniserka Koko Gof eliminisala je danas u trećem kolu aktuelnu šampionku Australijan opena Japanku Naomi Osaku 6:3, 6:4.

Jedan brejk u prvom setu i dva u drugom bili su dovoljni da 15-godišnja Amerikanka za sat i osam minuta igre izbori osminu finala, gde će joj rivalka biti bolja iz duela Šuai Dženg-Sofije Kenin.

Gof, koja 67. teniserka na WTA listi, u prvom kolu Melburna pobedila je Venus Vilijams (2:0), dok je u drugom eliminisala Soranu Kisrteu (2:1).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudo od deteta – Koko eliminisala šampionku! VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jan.2020

Australijan open dobiće novu šampionku. Amerikanka Koko Gof je eliminisala prošlogodišnju pobednicu Naomi Osaku sa 6:3, 6:4.   Gof ima samo 15 godina, a ovo joj je prvo učešće na Grend slemu u Melburnu.   Ona je pre samo dve godine poražena u prvom kolu juniorskog turnira, a sada izbacuje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.