Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perić Ranković po šesti put do zlata u stonom tenisu

Borislava Perić Ranković po šesti put osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji na Evropskom stonoteniskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom u Švedskoj.

Ona je u finalu, posle velike borbe, pobedila Nadu Matić, dok je Mitar Palikuća osvojio srebrnu medalju.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je novosadskim stonoteniserima na uspehu.

"Naša Borislava Perić Ranković još jednom je dokazala svoju veličinu. Odbranivši titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << šampiona Evrope pokazala je svima nama da granice za nju ne postoje. Takođe, želim da čestitam i Nadi Matić koja se u finalu hrabro borila, kao i Mitru Palikući i Ani Prvulović koji su na istom takmičenju osvojili srebrne medalje. Ponosni smo na vas, nastavite da nas usrećujete ovakvim rezultatima, a Grad Novi Sad će uvek biti vaša snažna podrška", poručio je Vučević u saopštenju za javnost.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.