Peneta izbacila Suares Navaro!

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peneta izbacila Suares Navaro!

Italijanska teniserka Flavija Peneta napravila je najveće iznenađenje dana na Rolan Garosu trijumfom nad Špankinjom Karlom Suares Navaro u trećem kolu.

Peneta je protiv španske teniserke slavila sa 6:3, 6:4, posle jednog sata i devet minuta igre i izborila duel sa Garbinom Mugurusom iz Španije.

Mugurusa je takođe napravila iznenađenje pobedom nad Nemicom Anđelikom Kerber posle preokreta, sa 4:6, 6:2, 6:2.

Peneta je u duelu koji je obeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliki broj brejkova odigrala veoma dobro i agresivno, što joj je omogućilo da dođe do velikog trijumfa. Obe igračice su imale oko 60 odsto ubačenog prvog servisa, ali je Italijanka izgubila manje poena na njemu.

Na njenoj strani bili su i vineri, napravila je devet više od Suares Navaro, a takođe je napravila tri neiznuđene greške manje. Koliko je Peneta bila agresivna najbolje govori podatak o izlascima na mrežu, pošto je 11 poena osvojila na taj način, a samo dva izgubila. Špankinja je na drugoj strani osvojila samo dva poena u pet izlazaka na mrežu tokom nešto više od sat vremena igre.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Heroina dana (VI): Flavija Peneta

Izvor: B92, 29.Maj.2015

Sasvim zasluženo, epitet heroine šestog dana Rolan Garosa ponela je Italijanka Flavija Peneta, koja je u trećem kolu pobedila osmog nosioca Karlu Suares Navaro...Špankinja je pred početak drugog Gren slema sezone ubrajana među favoritkinje, ali joj je na put stala Peneta, koja ju je pobedila sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.