Izvor: RTS, 10.Jun.2021, 18:02

Pavljučenkova prva finalistkinja Rolan Garosa

Ruska teniserka Anastasija Pavljučenkova plasirala se u finale Rolan Garosa, pošto je savladala Slovenku Tamaru Zidanšek sa 2:0 u setovima (7:5, 6:3).
Ruskinja je nastavila sa sjajnim partijama na Rolan Garosu i tako izborila prvo finale Grend slema u karijeri.

Pavljučenkova je savladala Zidanšek nakon sat vremena i 36 minuta tenisa.
U prvom setu viđena je velika borba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i čak pet brejkova, a Ruskinja slavila je sa 7:5.
Teniserka koja zauzima 32. mesto na VTA listi je potom drugi set osvojila sa 6:3.
Brzo je stekla brejk prednosti, koji je Slovenka uspela da vrati, ali Pavljučenkova novim brejkom stiče vođsvo koje do kraja meča uspešno brani i beleži trijumf.
Anastasija Pavljučenkova će igrati u finalnom meču igrati sa boljom iz duela u kom se sastaju Čehinja Barbara Krejčikova i Grkinja Marija Sakari.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maraton, silne meč lopte i velika drama " Krejčikova druga finalistkinja

Izvor: B92, 10.Jun.2021

Češka teniserka Barbora Krejčikova plasirala se po prvi put u karijeri u finale nekog Grend Slema, u ovom slučaju Rolan Garosa...Ona je u drugom polufinalu u Parizu posle tri sata i 20 minuta uspela da pobedi Grkinju Mariju Sakari rezultatom 2:1 – 7:5, 4:6, 9:7...Krejčikova će se u subotu za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.