Pauza nije ostavila trag: Mama Serena preslišala Dijaz

Izvor: N1 televizija, 09.Mar.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauza nije ostavila trag: Mama Serena preslišala Dijaz

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams pobedom se vratila posle duže pauze zbog toga što je postala majka. Ona je slavila u prvom kolu Indijan Velsa protiv kazahstanske igračice Zarine Dijaz u dva seta 7:5, 6:3.

Dijaz je dobro parirala tokom celog meča, a naročito u prvom setu, gde je imala i brejk lopte, ali i sam spasavala i po tri u nizu. Ipak, pokleknula je u 11. gemu što je iskusnoj Sereni omogućilo da servira za prvi set. U drugom je bilo znatmo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << više brejkova. Već u trećem Serena oduzima servis, ali odmah je uzvratila Kazahstanka. Potom još jedna serija brejk i ribrejk, ali je Serena bila uporna i u sedmom gemu treći put zaredom oduzela servis i obezbedila prednost kojom je mogla i da završi meč.

U narednom kolu novopečena majka sastaće se sa 29. nosiocem Holanđankom Kiki Bertens.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.