Izvor: RTS, 20.Jun.2022, 09:33

Pad Aleksandre Krunić, Švjontekova ubedljivo prva

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za pet pozicija i na objavljenoj VTA rang-listi zauzima 108. mesto sa 616 bodova.
Olga Danilović je napredovala za korak i sada je 125. teniserka sveta sa 509 bodova. Nina Stojanović je 232. na VTA rang-listi sa 303 poena.

Poljakinja Iga Švjontek nalazi se na prvom mestu sa 8.631 bodom.
Iza nje slede >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Estonka Anet Kontavejt sa 4.511 poenom, dok je treća Ons Žaber iz Tunisa sa 4.340 poena.
Potom slede Paula Badosa iz Španije, Grkinja Marija Sakari, Beloruskinja Arina Sabalenka, Čehinja Karolina Pliškova, Amerikanke Danijel Kolins i Džesika Pegula, dok je na desetoj poziciji Garbinje Muguruza iz Španije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

WTA LISTA: Švjontek miljama ispred svih, Srpkinja nema među prvih 100

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2022

Poljakinja dominira...Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za pet pozicija i na najnovijoj objavljenoj WTA listi zauzima 108. mesto sa 616 bodova...Olga Danilović je napredovala za jedno mesto i sada je 125. teniserka sveta sa 509 bodova. Nina Stojanović je 232. na WTA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.