PRVI TENISER KOJI JE REAGOVAO NA NOVAKOV INTERVJU! Evo šta je rekao o ŽRTVOVANJU Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 10:41

PRVI TENISER KOJI JE REAGOVAO NA NOVAKOV INTERVJU! Evo šta je rekao o ŽRTVOVANJU Srbina

Podrška našem asu.

Francuski teniser Pjer-Igo Erber podržava stav Novaka Đokovića da je spreman da žrtvuje trofeje zbog vakcine.

Prvi reket sveta Novak Đoković je u intervjuu za Bi-Bi-Si (BBC) istakao da bi radije propustio naredne turnire, nego da bude prisiljen da se vakciniše protiv korona virusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On je u ekskluzivnom intervjuu za britanski javni servis rekao da ga ne bi trebalo povezivati sa antivakserskim pokretom, ali i da podržava slobodu pojedinca na izbor.

Podrška Srbinu stigla je od Francuza Pjera Iga Erbera.

- Sloboda je jača od tenisa i svega ostalog. Mnogo sam se pronašao u intervjuu koji je dao. Veliko poštovanje za njegov stav. Ima uverenja, poštovanje - rekao je Erber za L'Ekip.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAZVALA NOVAKA "MALECKI", USLEDILA BRUTALNA REAKCIJA! Srpkinja udarila na Đokovićevu slobodu izbora, sačekao je šok

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022

Tome se nije nadala...Novak Đoković ne prestaje da privlači pažnju svetske javnosti nakon njegovog najnovijeg intervjua za britanski "BBC". Najbolji teniser sveta otkrio je da ne planira da se vakciniše, da nije antivakser, već da se zalaže za slobodu izbora...To je dovelo i do reakcije banjalučke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.