PROZIVAJU PRODUKCIJU!? NAPOLJE G*VNO AGRESIVNO! On je NASILNIK! Muška ALAPAČA, koja BIJE ŽENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROZIVAJU PRODUKCIJU!? "NAPOLJE G*VNO AGRESIVNO! On je NASILNIK! Muška ALAPAČA, koja BIJE ŽENE!"

Haos na Internetu.

Danas je došlo do žestokog sukoba između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića, Eda, nazvanog Gospodin Torta, zbog Dragane Mitar.

Svađa je nastala kada je Edo uhvatio za ruku Mitrovu, te je Tomović skočio da je odbrani, što je rezultiralo uletanjem obezbeđenja.

Podrška poznatog biznismena i bivšeg tenisera, sada vodi njegov Instagram profil, te je žestoko osudila ovaj Tomovićev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potez.

Odmah su okačili prošlogodišnji razlog Vladimirove diskvalifikacije, kada je izbačen zbog nasrtaja na Aleksandru Subotić, uz pogrdne reči mu poručili da je on nasilnik, a ne Edis.

- Agresivac!!! Evo kako poštuje žene! 37 godina i nema ništa, jer je muška alapača, koja bije žene!!! Nasilnik! - pisalo je u opisu Instagram storija Edisa.

- Napolje g*vno agresivno!!! - pisalo je na sledećem storiju, gde je Fetićeva podrška označila i čelnike Pink televizije, tačnije, produkciju "Zadruge"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.