PROMENA: Nole ne može na teren, a Rafa može?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 11:16

PROMENA: Nole ne može na teren, a Rafa može?

Dva najbolja tenisera sveta se nalaze u Španiji.

Novak Đoković neće ipak moći da počne u ponedeljak sa sparingovanjem na otvorenim treninzima, kako je bilo najavljeno. Špnaske vlasti su ublažile mere za suzbijanje pandemije korona virusa, ali se one neće odnositi podjednako na sve pokrajine.

Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser sveta se nalazi u Marbelji, koja se nalazi u pokrajini Malaga, gde ostaje “nulta faza”. To znači da Đoković ne može da sparinguje, već će moći individualno da trenira.

Sa dcruge strane, Rafael Nadal moći će na teniski teren, jer se on nalazi na Majorci, gde je od 11. maja dozvoljeno sparigovanje na otvorenim terenima uz sve mere prevencije , pošto je snazi “faza jedan”.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marbelja još pod ključem

Izvor: Danas, 11.Maj.2020

Rafael Nadal može od danas da trenira u rodnoj Španiji, dok Novak Đoković još ne sme to da radi van dvorišta svoje kuće u istoj zemlji, ali ne zato što tamošnje vlasti favorizuju svog sugrađanina i večitog rivala vodećeg tenisera sveta već zbog toga što je Marbelja trenutno ugroženija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.