PROBLEMI ZA BRANIOCA TITULE NA VIMBLDONU! Aktuelni šampion otkazao učešće na turniru

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:35

PROBLEMI ZA BRANIOCA TITULE NA VIMBLDONU! Aktuelni šampion otkazao učešće na turniru

Propustila drugi grend slem.

Treća teniserka sveta Jelena Ribakina povukla se sa turnira u Istbornu zbog virusa. Ona se najpre povukla sa Rolan Garosa pred meč trećeg kola iz istog razloga.

-I dalje mislim da nisam 100 posto fizički spremna, ali polako postaje bolje - izjavila je 24-godišnja teniserka, koja ipak neće nastpiti u Istbornu.

Ribakina je aktuelna šampionka Vimbldona, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videćemo u kakvom zdravstvenom stanju će dočekati treći grend slem u sezoni.

Podsećamo, Vimbldon počinje 3. jula, u ženskoj konkurenciji titulu brani upravo Kazahstanka, dok će u muškoj naslov prvaka želeti da odbrani naš Novak Đoković.

Pogledajte kako izgleda Elena Ribakina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ribakina neizvesna za Vimbldon

Izvor: B92, 26.Jun.2023

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina povukla se sa turnira u Istbornu zbog virusa...Na Rolan Garosu se takođe Ribakina povukla sa meča trećeg kola, zatim je nekoliko dana provela u hotelskoj sobi u Parizu...Ribakina je aktuelna šampionka Vimbldona, ali je nastup na najprestižnijem teniskom turniru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.