PRELEPA TENISERKA ISPROZIVALA ĐOKOVIĆA! Ko ti je to dozvolio da radiš? I sve zbog korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 16:56

PRELEPA TENISERKA ISPROZIVALA ĐOKOVIĆA! Ko ti je to dozvolio da radiš? I sve zbog korone

Nije joj pravo.

Novak Đoković naporno radi u organizaciji “Adrija tura” koji u petak počinje u Beogradu, a aktivnosti najboljeg tenisera sveta nisu se baš svima dopale. Holandska teniserka Kiki Bertens čudi se fotografijama srpskog asa iz prestonice Srbije.

- Videla sam kako se slikao sa svima i rukovao sa vlastima tokom promocije Adrija tura. Kako je to moguće? U kom delu sveta postoji to ovlašćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pita se Bertens u izjavi za medije u domovini.

Bertens se, međutim, slaže sa Đokovićem i njegovim stavom o nastavku teniske sezone.

- Ako neko bude pozitivan na koronavirus, naš sport bi zauvek bio izmrljan – objasnila je Bertens, koja se nalazi na sedmom mestu WTA liste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.