POTPUNO NEOČEKIVANO: Nole i Jeca OTPUTOVALI na krajnje neobično mesto! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO NEOČEKIVANO: Nole i Jeca OTPUTOVALI na krajnje neobično mesto! (FOTO)

Najbolji srpski teniser priprema se za nastavak sezone na travi.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uživa u slobodnim danima. Posle eliminacije na Rolan Garosu, prvi reket Orlova odlučio je da otputuje sa suprugom Jelenom Đoković na mirno mesto i napuni baterije pred učešće na Vimbldonu.

TROICKOG SPASILA KIŠA: Srpski teniser u Štutgartu izgubio prvi set

ODLUKA JE DONETA! Zna se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do kad će trajati saradnja između Novaka i Vajde!

IGRATI NA TRAVI ILI NE? Nema dileme, Novak je doneo VAŽNU odluku

Za razliku od prethodnih putovanja, kada je odlazio u egzotične destinacije Nole se ovog puta odlučio da se opusti u čarima prirode.

Nole i Jeca su se pohvalili slikama na Instagramu, a ono što upada u oči jeste da je Novak Đoković odlučio da noć provede kampujući u šatoru, umesto u krevetu.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.