POTOP KECMANOVIĆA: Miomir bez šansi protiv Argentinca na startu Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 21:29

POTOP KECMANOVIĆA: Miomir bez šansi protiv Argentinca na startu Vimbldona

U prvom setu nije uzeo ni gem.

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u prvom kolu Vimbldona. Od njega je bio bolji Dijego Švarcman iz Argentine. Slavio je sa rutinskih 3:0 (6:0, 6:4, 6:4).

Prvi set je trajao 31 minut, a Srbin nije uzeo ni gem. U drugom se držao Miomir. Imao je i četiri brejk lopte u trećem gemu, ali ih nije iskoristio.

Kazna je došla pri rezultatu 4:3 za Argentinca, kada je Kecmanović spasao pet, ali ne i šestu brejk loptu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Švarcman je odmah u prvom gemu trećeg seta uzeo brejk i tada je bilo jasno da je Miomir bez šansi da dođe do drugog kola. Poveo je Švarcam sa 4:0. Stigao je Miomir na 4:4 imao je i tri gem lopte na svoj servis za vođstvo od 5:4, ali nije imao snage za potpuni preokret.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kecmanović baš razočarao, uzeo svega sedam gemova i oprostio se od Vimbldona

Izvor: Danas, 03.Jul.2023

Miomir Kecmanović odigrao veoma loš meč na startu Vimbldona. Ubedljivo bolji od njega bio je Dijego Švarcman - 3:0 (6:0, 6:3, 6:4).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.