POSLE NAPADA SA SVIH STRANA: Evo gde se Novak sklonio od svega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 15:53

POSLE NAPADA SA SVIH STRANA: Evo gde se Novak sklonio od svega (FOTO)

Najbolji svetski teniser jedva čeka nastavak sezone.

Poslednjih nekoliko nedelja najbolji teniser sveta Novak Đoković suočio se sa brojnim kritikama, pre svega zbog inicijative da se pomogne slabije rangiranim teniserima, zatim preršenog pravila u Španiji gde je održao trening na otvorenom i na kraju je izazvao velike polemike povodom nekih njegovih stavova.

Posle svega Novak, koji provodi vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa porodicom u Marbelji, odlučio je da se opusti na plaži. Najbolji srpski teniser ''uhvaćen'' je od strane fotografa na plaži sa roze peškirom, japankama i u zelenom šortsu. Posebno je bilo primetno da Novak nosi krst i brojanicu na ruci, a srpski as svakako jedva čeka nastavak sezone koja bi trebal oda krene 13. jula.

High performance athlete:

The star ventured out shirtless 😍

following the relaxation of Spanish lockdown laws, which now allow 'high performance' athletes to train outdoors at any time :)

Not accurate, but thanks for the pics. pic.twitter.com/tBaaRmFPWP

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) May 10, 2020

- Mnogi smatraju da će se sezona teško tada nastaviti. Za mene je rutina izuzetna važna, jedva čekam povratak na teren. Treniram svaki dan kod kuće, u teretani , trčim, igram se sa decom, i to je naporan posao - našalio se Đoković. - U početku sam bio zbunjen. Ali, razgovorao sam sa mojim timom.Pokušavam da treniram svaki dan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.