Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAZ VEĆ U KVALIFIKACIJAMA: Lajović eliminisan u Beču od Bolelija

I ovaj poraz se može svrstati pod neuspehom za jednog od najbolje rangiranih srpskih tenisera.

Dušan Lajović je već u prvom kolu kvalifikacija u glavnom gradu Austrije doživeo poraz od daleko slabije rangiranog Italijana Simonea Bolelija, vrlo lako, u dva seta.
Italijanski teniser je već na startu doigravanja prikazao veoma bledu igru i tako sa 6:3, 6:4 brzo položio reket pred 180. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << teniserom sveta.
Da je prošao u poslednje kolo kvalifikacija Lajović bi igrao protiv Pjer-Igo Erbera, ali će rival Francuza ipak biti Simone Boleli.
The post PORAZ VEĆ U KVALIFIKACIJAMA: Lajović eliminisan u Beču od Bolelija appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.