Izvor: Pančevac-online.com, 22.Maj.2023, 14:30

POLOVIČAN USPEH SRPSKIH TENISERA: Kecmanović slavio u Lionu, Lajović ispao sa turnira u Ženevi!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u drugo kolo turnira u Lionu, pošto je pobedio 310. igrača sveta Španca Oriola Roku Batalju posle dva seta, 6:1, 6:3. Kecmanović, 36. teniser sveta, pobedio je posle sat i 14 minuta. On je četiri puta oduzeo servis španskom teniseru, koji nije napravio nijedan brejk. Peti nosilac na […] The post POLOVIČAN USPEH SRPSKIH TENISERA: Kecmanović slavio u Lionu, Lajović ispao sa turnira u Ženevi! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović u drugom kolu ATP turnira u Lionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Lionu, pošto je za sat i 14 minuta pobedio Argentinca Oriola Roku Batalju sa 2:0 (6:1, 6:3).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kecmanović prošao dalje u Francuskoj, Lajović i Krajinović zaustavljeni u Švajcarskoj

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Maj.2023

Jedan od tri za srpske tenisere na ATP turnirima Danas su na terene u dva evropska grada istrčala tri domaća tenisera. Miomir Kecmanović je na turniru u Lionu prošao u drugo kolo pobedom nad Oriolom Rokom Bataljom 2-0, po setovima 6:1, 6:3. Španski teniser je 310. na listi i u glavni žreb upao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.