POBEDA TIPSAREVIĆA NA TURNIRU U VAŠINGTONU

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDA TIPSAREVIĆA NA TURNIRU U VAŠINGTONU

VAŠINGTON - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo turnira u Vašingtonu, pošto je u četvrtak veče pobedio Nemca Mihaela Berera rezultatom 6:3, 6:4.

Taj meč trebalo je da bude odigran juče, ali je bio odložen zbog kiše. Zbog toga će Tipsarević danas najverovatnije igrati i meč osmine finala, gde će mu protivnik biti Grigor Dimitrov iz Bugarske.

U duelu protiv Berera. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reprezentativac Srbije kontrolisao je rezultat od prvog do poslednjeg gema i protivniku nije omogućio nijednu priliku za brejk.

S druge strane, Tipsarević je imao deset brejk šansi i u svakom setu je iskoristio po jednu, što mu je bilo dovoljno da za sat i 23 minuta zabeleži sigurnu pobedu.

Na turniru u Vašingtonu igra i Viktor Troicki, koji će se kasnije velčetras u osmini finala sastati sa Kevinom Andersonom iz Južne Afrike.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević pobedio Berera u Vašingtonu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2011

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo ATP turnira u Vašingtonu, pošto je u drugoj rundi pobedio Nemca Mihaela Berera rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:4

Nastavak na Vesti-online.com...

Tipsarević siguran u Vašingtonu

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2011

Sigurno je startovao Janko Tipsarević na turniru u Vašingtonu (tvrda podloga, 1.166.000 dolara). Kao šesti nosilac, treći reket Srbije bio je slobodan u prvom kolu, dok je u drugom savlado Nemca Berera, 85. igrača sveta sa 6:3, 6:4.. . Tipsarević, 25. na ATP listi, je zabeležio šest asova, samo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

NOVA POBEDA ANE IVANOVIĆ

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011

KARLSBAD - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtrfinale turnira u Karlsbadu, pošto je večeras u meču trećeg kola pobedila Italijanku Albertu Brijanti rezultatom 6:1, 6:2...Za ulazak u polufinale, Ivanović će sutra igrati protiv 17. teniserke sveta Kineskinja Šuai Peng. Njih dve...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.