POBEDA SINERA: Italijan nakon velike borbe POSLAO NOVAKA U POLUFINALE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 01:12

POBEDA SINERA: Italijan nakon velike borbe POSLAO NOVAKA U POLUFINALE!

Sjajan teniski meč.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će igrati u polufinalu Završnog mastersa u Torinu. Njega je večeras u polufinale "pogurao" Italijan Janik Siner, koji se i pre ovog meča već bio plasirao u tu fazu, ali je i pored toga savladao Danca Holgera Runea sa 2:1. Po setovima je bilo 6:2, 5:7, 6:4.

Siner je takmičenje u "zelenoj grupi" završio sa sve tri pobede i dalje ide sa prve pozicije, dok je Novak sa skorom 2-1 zauzeo drugo mesto. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Holger Rune je mogao da trijumfom protiv Sinera pošalje Đokovića kući, ali kući ide on sa skorom 1-2.

Siner je protutnjao kroz prvi set, dva puta je oduzeo servis Runeu i delovalo je da će slaviti brzo i povesti Novaka u polufinale.

Ipak, u nastavku meča vodila se "rovovska" borba i viđen je odličan tenis.

U drugom setu su obojica čuvali svoje servise sve do 12. gema, kada je Sineru zadrhtala ruka, a Danac to iskoristio i brejkom odveo meč u treći set.

Tamo se takođe vodila velika bitka, a onda perfektan deveti gem Sinera na servis Runea i ključni brejk. Kasnije je sigurno odservirao za pobedu, koja je obradovala Novaka i sve navijače u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.