PADAO GRAD VELIČINE TENISKE LOPTICE: Stradali prozori i automobili, olujni VETAR OBARAO DRVEĆE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 19:20

PADAO GRAD VELIČINE TENISKE LOPTICE: Stradali prozori i automobili, olujni VETAR OBARAO DRVEĆE (FOTO)

Nevreme u Sloveniji i Hrvatskoj.

Velika oluja, koja se trenutno nalazi iznad Slovenije, stigla je i do Hrvatske. Kako mediji javljaju očekuje se da će popodnevnim i večernjim satima zahvatiti sever te države, a već sada su neki gradovi suočeni sa jakim nevremenom.

Državni hidrometeoloroški zavod (DHMZ) i Uprava civilne zaštite upozorili su danas na grmljavinska nevremena koja se očekuju popodne u zagrebačkoj i osječkoj regiji, zbog čega je upaljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crveno upozorenje meteoalarma.

Jaka kiša s vetrom pogodila je Međimurje, a u Štrucljevu kod Zaboka vetar je srušio stablo na put, objavljeno je na Fejsbuk stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija.

Na varaždinskom području pao je jak grad, koji je razbijao stakla na automobilima.

Nevreme je zahvatilo i Čakovec.

U Zagorju na Savi, gradu u centralnoj Sloveniji, pao je grad veličine teniske loptice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.