Ovo je možda početak Nadalovog kraja

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 14:08

"Ovo je možda početak Nadalovog kraja"

Bivši američki teniser Endi Rodik govorio je o karijeri Španca Rafaela Nadala.

Španski teniser nije igrao od Australijan opena, propustio je masters u Monte Karlu, Barselonu neće igrati, a pitanje je da li će se takmičiti na mastersu u Madridu.

"Ovo bi mogao da bude početak Nadalovog kraja. Ipak, da li je iko od nas mislio da će prošle godine biti zdrav, osvojiti dva slema i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati solidno u prvih sedam meseci? Verovatno ne“, rekao je Rodik.

"Razmak između njegovih povreda sve je kraći, čini se da se one sada akumuliraju. Ranije bi napravio tri-četiri meseca pauze, ali vratio bi se potpuno zdrav. Sada se čini da od prošlog Vimbldona nije bio potpuno spreman", rekao je bivši broj 1.

Nadal brani titulu na Rolan Garos, koji počinje 28. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.