Ovako je Novak čestitao Đereu na trofeju i emotivnom govoru (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Novak čestitao Đereu na trofeju i emotivnom govoru (foto)

Posle velikog uspeha mladog Lasla Đerea, oglasio se i Novak Đoković, najbolji teniser sveta.

Osvojeni turnir u Rio de Žaneiru i govor koji je Laslo Đere posle finala održao uz mnogo emocija, izazvali su veliku pažnju širom sveta, naš mladi teniser je pobrao brojne simpatije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a među reakcijama izdvojila se i ona od strane Novaka Đokovića.

Nole se oglasio na Tviteru, oduševljen svim onim što je Đere uradio u Riju.





''Velike čestitke Laslu za osvajanje turnira u Riju i sjajnu partiju u finalu. Pokazao si pravi otpor i borbeni duh u teškim vremenima. Hvala ti na iskrenosti i transparentnosti u deljenju emocija u vezi sa tvojim roditeljima'', poručio je Novak.

-

Huge congratulations to Laslo for his amazing win at @RioOpenOficial & his maiden @ATP_Tour trophy. You have demonstrated a great deal of resilience & fighting spirit in difficult times. Thank you for your honesty & transparency in sharing your emotions about your parents 🙏❤🇷🇸 https://t.co/8ozI498Lqs

Novak Djokovic (@DjokerNole) February 25, 2019
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.