Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2024, 06:30

Ovaj izvajani dasa je sin folkerke: „Bio je teniser deset godina!“

Pevačica Nela Bijanić ima sina Olivera Mijanovića koji je krenuo njenim stopama, a ona to nikada nije mogla ni da pretpostavi da će se desiti.
Oliver Mijatović (Foto: Instagram/olivermijanovic) • olivermijanovic / Instagram


Nakon dugogodišnjeg bavljenja sportom, Oliver je odlučio da pormeni ploču i otrgne se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svet muzike.
Nela priznaje da je njegova odluka u tom trenutku zatekla, ali da je odlučila da ga u tome ne sprečava.
Oliver Mijanović (Foto: Instagram/olivermijanovic)
– Ponosna sam naravno, tu sam da pomognem koliko mogu. Jesam bila u šoku zato što je on bio teniser deset godina i imao sjajne rezultate i kada mi je rekao da će da se prijavi za „Zvezde Granda“, ja sam bila nema – prisetila se Bijanićka koja je ipak podržala sina u njegovoj odluci.
– Kada vam deca rade ono što žele i što ih ispunjava mi treba da stanemo iza njih, da ih podržimo i zaista jesam srećna. Ne bih ga podržala da to nije to – iskrena je Nela u emisiji kod Lee Kiš.
Oliver Mijanović (Foto: Instagram/olivermijanovic)
Mijanović je otkrio i da je potpuno neplanrano počeo da se bavi muzikom.
– Nisam ni ja očekivao da ću se profesionalno baviti ovim poslom. Da mi je to neko ranije priča rekao bih mu da nije u pravu, to je došlo spontano, preko noći– izjavio je za „Grand“ Oliver koji preferira narodnu muziku.
– Od ranog detinjstva sam voleo da slušam narodnjake. Tačno je da iver ne pada daleko od klade – kazao je Oliver.
Nela Bijanić je, sa druge strane, iznenadila mnoge priznanjem o suprugu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Našu pevačicu sačekao PRIZOR iz košmara: Uhvatila muža u PRELJUBI, a onda odlučila da pričeka sve do…
Nela Bijanić (Foto: Screenshot TV Pink)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.