Otmičaru dede Jelene Đoković potvrđeno 10 godina zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmičaru dede Jelene Đoković potvrđeno 10 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu odluku valjevskog Višeg suda kojom je Branislav Matić, osuđen na 10 godina zatvora zbog otmice Milosava Radisavljevića iz Ljiga, dede Jelene Đoković, supruge srpskog tenisera Novaka Đokovića, prenose beogradski mediji.

Matiću je izrečena i mera bezbednosti oduzimanja predmeta izvršenja krivičnog dela i to nosača SIM kartica, mobilnih telefona i drugo, a oduzeto je mu je i trinaest novčanica u apoenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od po 2.000 dinara, pribavljenih krivičnim delom.

Matić je oglašen krivim zato što je 26. jula 2018, u noćnim časovima u Ljigu, upotrebom sile odveo oštećenog Radisavljevića iz njegove kuće na prethodno odabrano i izolovano mesto, u nameri da od njegovih najbližih, sina i unuke Jelene i njene porodice, iznudi novac.

Sud je oslobodio krivice Matićevog pomagača, D.J. jer za njegovo učešće u otmici tužilaštvo nije dalo dovoljno dokaza.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otmičaru dede Jelene Đoković 10 godina zatvora!

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2019

Branislav Matić 26. jula 2018. uz upotrebu sile odveo Milosava Radisavljevića iz njegove kuće APELACIONI SUD U BEOGRADU potvrdio je prvostepenu odluku valjevskog Višeg suda kojom je Branislav Matić, osuđen na 10 godina zatvora zbog otmice Milosava Radisavljevića iz Ljiga,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.