Otac Sandre Miljaković: Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo!

Izvor: Svet plus, 18.Avg.2020, 10:15

Otac Sandre Miljaković: Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo!

Zvezdan Miljaković, otac Sandre, buduće supruge Viktora Živojinovića, otkriva kako je njegova ćerka vredna devojka koja radi sve kućne poslove i pravi najbolje slatko u selu. Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo! 

Mladina porodica, koja živi u Budilovini, nadomak Brusa, preponosna je na ćerku, koja i danas, iako je verena za sina naše najveće zvezde Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i dalje obavlja sve poslove oko domaćinstva i pomaže svojima u svemu, kao i do sada. Njen tata otkriva da Viktora ne poznaje dovoljno, ali da misli da je fenomenalan momak.

- Sandra je završila škole, ona je načitano dete. Ipak, ne zaboravlja odakle je i ko smo mi. Kad god je ovde sa nama na imanju zajedno s nama bere maline. Sada je došlo vreme za branje kupina. U kućnim poslovima je tata-mata, kao i u kuhinji. Tu je maher. Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo - kaže Zvezdan, pa dodaje:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.