Ostala sam sa 10 dinara, nisam zaslužila da me prevari Pevačica o suprugovoj preljubi, reči advokata je uništile

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 21:42

"Ostala sam sa 10 dinara, nisam zaslužila da me prevari" Pevačica o suprugovoj preljubi, reči advokata je uništile

Potresna ispovest.

Nela Bijanić više od deset godina bila je u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem.

Pevačica iz pomenutog braka ima sina Olivera, koji se dugo bavio tenisom, a onda preko noći odlučio da započne muzičku karijeru. Olivera smo imali prilike da gledamo u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" gde je napravio svoje prve muzičke korake, a kasnije je snimio nekoliko pesama.

Nela Bijanić je ispričala kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izgledao trenutak kada je shvatila da je suprug vara, ali i šta je osećala u tom trenutku.

- Ja kada sam se udala mislila sam da je to kraj, ja sam spustila roletne i to je tako. Nisam ja iz te priče, te prevare, ja kada sam sa jednim, ja sam sa jednim. Sedi druže da popričamo, ako ne može više onda ideš i zdravo, zdrava komunikacija je bitna. Možda je on tu postupio neljudski, a preko prevare ne želim da pređem. Imamo zajedničku imovinu, sina, snajku, unuke. Patrijahalno sam vaspitana, ali često kažem: Kada sam se ja razvela – sve žene na svetu mogu. Naravno da nisam zaslužila, teško sam podnela jer sam bila zatečena - priznala je ona.

Nela ističe da joj je intuicija govorila da nešto nije u redu.

- Ne volim što imam izraženu intuiciju. Advokat kaže: "Što manje znaš, manje te boli glava", ali ja tačno znam kada mu zazvoni telefon – kada ide da radi, a kada ide tamo negde. Gleda me u oči i laže, ja sedim kod kuće i znam sve, znate kad je Bog na vašoj strani. Moje pravo ime je Danijela, a to znači – Bog je moj sudija i jedini. Ja sam ulagala u svoju karijeru, ostala sam sa 10 dinara, gazila sam, znala sam da će se vratiti, ostaješ sa 10 dinara, ali sutra ti Bog da, ne ostavlja te - ističe pevačica.

Srbija Danas/Nova.rs
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Našu folkerku PREVARIO MUŽ, pa je reči advokata dotukle: "Ostala sam sa 10 dinara, nisam to zaslužila"

Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 09:38

Nela Bijanić više od deset godina bila je u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, a onda je saznala da je vara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.