Osaka eliminisana sa Rolan Garosa

Izvor: Beta, 01.Jun.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osaka eliminisana sa Rolan Garosa

Prva teniserka sveta, Japanka Naomi Osaka eliminisana je danas sa Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u trećem kolu izgubila od Čehinje Katerine Sinjakove sa 6:4, 6:2.Osaka je u prva dva kola Rolan Garosa uspela da se vrati i pobedi nakon izgubljenog prvog seta, ali joj to nije pošlo za rukom i danas. Ona je na današnjem meču napravila čak 38 neiznudjenih grešaka, naspram samo 13 Sinjakove.Ovaj poraz znači i da je Osaka prekinula niz od 16 uzastopnih pobeda na grend slem turnirima.Sinjakova, trenutno 42. teniserka sveta u singlu i prva u dublu, za plasman u četvrtfinale boriće se protiv Amerikanke Medison Kiz, koja je bila bolja od Ane Blinkove u tri seta."Ovo je neverovatno. Ovo je bio moj najbolji tenis", rekla je Čehinja nakon meča. Sinjakova u prethodnih 18 nastupa na grend slem turnirima u pojedinačnoj konkurenciji nikada nije stigla do četvrtog kola i ovo je njena prva pobeda u karijeri nad igračicom iz Top 3.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SENZACIJA U PARIZU! Prva teniserka sveta Naomi Osaka eliminisana sa Rolan Garosa!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2019

Prva teniserka sveta, Japanka Naomi Osaka eliminisana je danas sa Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u trećem kolu izgubila od Čehinje Katerine Sinjakove sa 6:4, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.