Osaka angažovala novog trenera

Izvor: RTS, 28.Feb.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osaka angažovala novog trenera

Prva teniserka sveta Naomi Osaka angažovala je novog trenera pred početak turnira u Indijan Velsu.
Osaka, koja je pre dve nedelje završila saradnju sa trenerom Sašom Bajinom, počinje saradnju sa 34-godišnjim Džermeinom Dženkinsom.

Američki trener je tokom karijere bio zvezda Klemson univerziteta i do 2015. godine je bio sparing partner Venus Vilijams, dok njegov mlađi brat Džamar i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trenira sa Serenom.
U januaru je Dženkinsa Teniska asocijacija Sjedinjenih Država postavila na čelo sektora za razvoj igrača i nacionalnog trenera ženskog tenisa.
"Imali smo sjajnu večeru sa timom. Takođe, koristim ovaj trenutak da zahvalim Džermeinu što nam se pridružio", pohvalila se Osaka na društvenoj mreži "Tviter".
Ona je dovela trenera baš pred turnir na kojem brani titulu.
"Posle prošlog turnira sam počela da tražim ljude. Nije baš idealno doći u Indijan Vels bez trenera", dodala je Japanka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Osaku preuzeo trening partner Venus Vilijams

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2019, 14:58

Prva teniserka sveta, Naomi Osaka dovela je u svoj tim novog šefa stručnog štaba (da se izrazimo fudbalski), nakon što je pre nedelju dana naprasno i iz sasvim nepoznatog razloga raskinula saradnju sa nemačkim stručnjakom našeg porekla, Sašom Bajinom. U pitanju je nekadašnji trening partner...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.