Organizatori Australijan opena tajnu kriju Đokovićem

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori Australijan opena tajnu kriju Đokovićem

Srpski teniser Novak Đoković nije fizički u Melburnu, ali jeste njegov lik.

Organizatori Australijan opena pokrenuli su marketinški plan za ovosezonsko izdanje svog turnira usput se "oslonivši" na Novaka Đokovića.

Đoković je sedmostruki i aktuelni šampion turnira, a trenutno služi i kako bi pomogao organizatorima da sakriju od javnosti radove u kompleksu.

"Reklamni plakat na kojem je aktuelni šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novak Đoković je izdignut iznad Melburn parka ove nedelje, kojim smo sakrili progres treće i finalne faze našeg 271,5 miliona dolara vrednog preuređenja, koje će biti završeno za Australijan open 2023. godine", navodi se u saopštenju organizatora.

Projektom koji je započet 2010. godine prvi Grend slem sezone će dobiti novi stadion za više svrha, novi medijski centar, dva nova terena za igranje i novo logističko središte.

Ovakvi planovi organizatora AO došli su nakon što je lokacija turnira obezbeđena do 2036. godine, što ne čudi s obzirom da je 2019. oboren rekord sa tek nešto manje od 800.000 gledalaca.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.