Opelki dovoljan jedan brejk za polufinale

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 12:47

Opelki dovoljan jedan brejk za polufinale

Američki teniser Rajli Opelka plasirao se u polufinale mastersa u Rimu pošto je pobedio Argentinca Federika Delbonisa sa 7:5, 7:6 (7:2).

Trenutno 47. teniser sveta, koji u Rimu još nije izgubio svoj servis, do svog prvog masters polufinala stigao je posle sat i 41 minut igre.

Opelka je do pobede došao tako što je napravio samo jedan brejk i to u 12. gemu prvog seta, što mu je praktično bila jedina šansa na servisu protivnika.

Trijumf je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdio u taj-brejku drugog seta kada je poveo 5:0 i lako priveo meč kraju.

On će u polufinalu igrati protiv pobednika četvrtfinala u kojem se sastaju Španac Rafael Nadal i Nemac Aleksander Zverev.

Opelka se do sada nije sastajao ni sa španskim, ni sa nemačkim teniserom.

U preostala dva četvrtfinala sastaju se Novak Djoković i Srefanos Cicipas, odnosno Lorenco Sonego i Andrej Rubljov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPELKA PRVI POLUFINALISTA MASTERSA U RIMU: Amerikanac čeka boljeg iz duela Nadal - Zverev

Izvor: Kurir, 14.Maj.2021

Američki teniser Rajli Opelka plasirao se danas u polufinale mastersa u Rimu pošto je pobedio Argentinca Federika Delbonisa sa 7:5, 7:6.

Nastavak na Kurir...

Nadal bolji od dekoncentrisanog Zvereva za polufinale Rima

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2021

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale masters turnira u Rimu pošto je rezultatom 2:0 bio bolji od nemačkog predstavnika Aleksandera Zvereva. Teniser iz Hamburga pravio je mnogo grešaka u drugom setu, a nije uspeo da iskoristi nijednu od osam brejk-lopti u tom delu igre. Nadalu će...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.