Izvor: B92, 08.Jul.2020, 19:53

"Oni pi*de što je Novak toliko jak"

Francuski teniser Žil Simon dao je još jedan zanimljiv intervju o aktuelnim dešavanjima u svetu svog sporta.

Simon je nedavno pričao o, kako je naveo, ciljanim napadima na Novaka Đokovića.

Jedna od tema razgovora bili su napadi američkog tenisera Noe Rubina na najboljeg srpskog sportistu.

"Nema mnogo igrača koji su se više borili za Nou Rubina – za njegov nagradni fond na čelendžerima ili kvalifikacije – od Novaka. Time što je zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novakovu ostavku sa mesta predsednika Saveta igrača on je sebe upucao u stopalo", rekao je Simon za "L'Ekip".

Francuz ističe da su dešavanja na Adrija turu Novakovim neprijateljima dala samopouzdanje.

"To je Đokovićevim neprijateljima dalo štap da ga njime tuku. Zbog te velike greške sve što je radio se 'raspalo'. Sada je lako reći 'Nemojte više da slušate Novaka!'", istakao je Simon.

Trenutno 54. teniser planete ističe da pojedini "pi*de" zbog Novakovih uspeha, te da kada pričate o Rodžeru Federeru i Novaku, kod jednog ne ističete njegove mane.

"Pojedine ljude bi baš iznerviralo kada bi Đoković oborio Federerov Grend slem rekord. Oni pi*de što je Đoković toliko jak. Ja Đokovića vidim kao i svako drugo ljudsko biće, sa svojim vrlinama i manama. Kao Rodžera i Rafu. Ali, kada pričamo o Rodžeru onda pričamo samo o njegovim vrlinama. Kod Novaka pominjemo samo njegove mane", jasan je Simon, koji ističe "da smo negde usput izgubili Rodžera Federera".

Simon je takođe otkrio zašto je Đoković želeo da postane predsednik Saveta igrača.

"On je razumeo da igrači nemaju nikakvog predstavnika na Turu. On pokušava da nađe načine da to napravi. Toliko je jednostavno. ATP ne pregovara radi nas, već radi sopstvenih potreba", objasnio je Simon.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ONI PI*DE ŠTO JE ĐOKOVIĆ TOLIKO JAK! Simon objasnio: Novakovi neprijatelji dobili su ŠTAP da ga njime TUKU! FOTO

Izvor: Kurir, 08.Jul.2020

Žil Simon francuski teniser ponovo je pričao o aktuelnim dešavanjima u svetu  belog sporta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.