Olga: Nisam vidovita

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 20:46

Olga: Nisam vidovita

Srpska teniserka Olga Danilović nije želela mnogo da "poleti" posle trijumfa u prvom kolu Rolan Garosa.

Ona je posle preokreta, spasivši dve meč lopte, pobedila Mađaricu Dalmu Galfi, rezultatom 3:6, 7:6, 6:2.

"Da igram, da ne pogrešim, ali prvenstveno da igram tu čvrstu igru, da ne budem pasivno, da odigram onako kako umem. E, sad ako će to biti dovoljno, ako ne, neće. Nisam imala neke velike misli, razmišljala sam samo ’ne daj’", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Danilovićeva.

Naredna rivalka biće joj Švajcarkinja Jil Belen Tajhman.

"Ne vidim budućnosti, ali, bože moj. Nisam vidovita! Gledam na sledeći meč da se odmorim, neću igrati dva dana, imam sad... Totalno ne razmišljam. Kada bude veče pred taj meč, tada ću da sednem sa svojim timom i popričam. Igraću svoju igru, nisam došla sa očekivanjima, došla sam da igram, a igram već četiri meča. Možda tu imam prednost, jer sam odigrala već četiri meča, a ona jedan. To se nikad ne zna, verujem u sebe i ponosna sam na sebe", dodala je Olga.

Danilovićeva je imala lepu podršku sa tribina, prijatelji, porodica, lokalci, ali i – Goran Ivanišević.

"Bio je i on, kao i prošli. Svakako je lepo videti takve ljude pored terena, to uvek znači. Kod Novaka sam u akademiji, a Goran je deo tog tima, tako da nema nečega većeg tu. Došao je da bodri, da kaže šta misli i to je to", zaključila je Danilovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Olga Danilović: Važno je da odigram onako kako umem

Izvor: Danas, 23.Maj.2022, 04:30

Srpska teniserka Olga Danilović rekla je posle trijumfa nad Mađaricom Dalmom Galfi u prvom kolu Rolan Garosa (3:6, 7:6, 6:2) da je ponosna na sebe zbog prolaska u drugu rundu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.