Izvor: RTS, 17.Jul.2022, 16:17

Olga: Iz Lozane nosim mnogo divnih uspomena

Srpska teniserka Olga Danilović čestitala je Hrvatici Petri Martić na pobedi na VTA turniru u Lozani.
Martićeva je u finalu pobedila Danilovićevu 6:4, 6:2.

"Petra je odigrala odličan meč. Želim da se zahvalim mom timu što je bio uz mene tokom ove nedelje. Odigrala sam mnogo teških mečeva. Bila je divna nedelja, a ja iz Lozane nosim mnogo divnih uspomena. Hvala svima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << hvala navijačima koji ste dolazili svaki dan da nas gledate. Vidimo se sledeće godine", izjavila je srpska teniserka po završetku meča.
Danilovićeva je osvojila titulu u dublu u paru sa Francuskinjom Kristinom Mladenović, pošto su im meč finala predale Norvežanka Ulrike Eikeri i Tamara Zidanšek iz Slovenije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Olga Danilović: Hvala navijačima, vidimo se sledeće godine

Izvor: Danas, 17.Jul.2022

Srpska teniserka Olga Danilović rekla je posle poraza u finalu turnira u Lozani (6:4, 6:2) od Hrvatice Petre Martić da je zadovoljna rezultatom koji je ostvarila na ovom takmičenju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.