Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2023, 14:14

Olga Danilović u drugom kolu Rolan Garosa

Najbolja srpska teniserka Olga Danilović, koja je na 105. mestu WTA liste, plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa pobedivši Ukrajinku Katerinu Baindl (83. na WTA listi ) sa 2:0, po setovima 6:3; 6:2. Njihov duel trajao je sat i 35 minuta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

OLGA DANILOVIĆ BEZ PUNO MUKA IDE DALJE! Srpska teniserka savladala Katerinu Baindl i plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa!

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Maj.2023

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas u prvom kolu savladala Ukrajinku Katerinu Baindl 6:3, 6:2. Meč je trajao jedan sat i 36 minuta. Danilovićeva je 105. teniserka sveta, dok je Baindl 83. na WTA listi. Srpska teniserka igraće u drugom kolu Rolan...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.