Oglasio se i Tuhel oko Mbapea - Pa ne igramo tenis valjda, ja donosim odluke!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Tuhel oko Mbapea - "Pa ne igramo tenis valjda, ja donosim odluke!"

Nemile scene u Parizu i pored ubedljive pobede domaćina.

PSŽ je glatko savladao Monpelje rezultatom 5:0, gosti su doduše završili meč sa dva igrača manje.

Ono što okupira francusku javnost jeste dalji odnos na relaciji Tuhel - Mbape. Francuski ofanzivac je prikazao svoju ružnu stranu po zameni u 67. minutu, delovalo je da ga Tuhel moli da razume zašto ga menja.

Sam trener se kasnije izjasnio o pomenutoj situaciji.

"Ja sam trener, neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mora da donosi odluke. Tako će i ostati, uvek ću ja odlučivati. Ne igramo tenis, igramo fudbal, moramo naći poštovanja za sve", izjavio je nemački stručnjak za L'Ekip.

Ovo je drugi put da Mbape napušta teren očigledno razočarano, ali večerašnja situacija je bila dobra za odmoriti bitne igrače pošto je protivnik odavno savladan.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.