Oglasio se Siner: Odakle početi...

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 19:50

Oglasio se Siner: Odakle početi...

Italijanski teniser Janik Siner je poražen u finalu Završnog mastersa u Torinu, od najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3

Siner je odigrao odlično na turniru, jednom je uspeo da savlada Đokovića u gurpi, ali je na kraju u finalu izgubio od srpskog tenisera.

Tokom turnira, veliki "vetar u leđa" mu je davala domaća publika, zbog čega je bio izuzetno zahvalan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Siner se oglasio posle finala na društvenim mrežama.

Nije se mnogo osvrtao na meč, koliko na odličnu atmosferu, koju je doživeo u rodnoj zemlji.

"Odakle početi... Kakva specijalna nedelja! Igrati kod kuće, pred italijanskom publikom sa neverovanom emocijama koje ne mogu objasniti rečima. Nikad nisam mogao ni zamisliti ovakvu atmosferu koja mi daje trnce po koži", napisao je Siner na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.