Odluka o opstanku u Fed kupu, Srbija - Nemačka 2:2

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o opstanku u Fed kupu, Srbija - Nemačka 2:2

Ženska teniska reprezentacija Nemačke izjednačila je danas u Šutgartu na 2:2 u plej-ofu za opstanak u Svetskogj grupi Fed kupa, pošto je Mona Bartel pobedila Bojanu Jovanovski sa 2:1 u setovima (6:1, 3:6, 6:3). Pobednika duela odlučiće meč dublova, koji se igra nešto kasnije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanovska izgubila, Nemačka izjednačila

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2013

Ženska teniska reprezentacija Nemačke izjednačila je danas u Šutgartu na 2:2 u plej-ofu za opstanak u Svetskogj grupi Fed kupa, pošto je Mona Bartel pobedila Bojanu Jovanovski sa 2:1, po setovima 6:1, 3:6, 6:3...Izgubila od Mone Bartel - Bojana Jovanovski.. .. ..Pobednika duela odlučiće meč...

Nastavak na Vesti-online.com...

Njemačka izjednačila poslije trijumfa Bartel nad Jovanovskom

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2013

ŠTUTGART - Ženska teniska reprezentacija Njemačke izjednačila je danas u Šutgartu na 2:2 u plej-ofu za opstanak u Svjetskoj grupi Fed kupa, nakon što je Mona Bartel savladala Bojanu Jovanovski sa 2:1 u setovima (6:1, 3:6, 6:3).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.